2015 Erkek Avukat Yaz Modası

2015 Yılı İlkbahar yaz aylarında erkek avukatlarımızı sıcaklar, yağmurlar ve adli tatile yaklaşırken yoğun duruşmalı günlerin beklediği görülmekte. Yaz aylarında her ne kadar adliyeler tatiile giriyor olsa da avukatlarımız tatillerini yapıp ofislerine işlerine başına dönmekte. Peki yaz aylarında işinin başında olan avukatlarımızı ne tarz bir giyim ve renklerle görüyor olacağız.
Öncelikle sezona damgasını vuran renk hem üstü giyimi hem alt giyim, hem ayakkabı hem de aksesuarlarda kendisini gösteriyor. Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire ve Lou Dalton tasarımlarında beyaz rengin ön plana çıktığını ve 2015 erkek ilkbahar yaz modasının odak noktalarından biri olduğunu görebiliyoruz.


2015 ilkbahar yaz sezonunda farklı renkler ve dokuların beraberin kullanılmasıyla erkeklerde hareketli ve canlı bir görünüm sağlanmaktadır. İnce trikolar ve salaş giyim tarzını günlük ofis giyiminde adli tatil döneminde kullanılabilecek bir tarz olarak karşımıza çıkmakta.
Smart casual giyim tarzı ile ilham kaynağını 70’lerden alan bu trendi vintage still bol pantolon tarzını görmek mümkün. Canlı ve hareketli renklerden kasıt 2015 yılında erkek avukatların adliyelerde cesur ve dikkat çekici renklerde gömlekler giymesini sağlayacaktır.
Takım giyimleri ise, 2015 yazında da önemi kaybetmeyerek kravatları gömleklerle uyumlu renklerde kombinlemişti. Şık ve zarif bir stil yaratmak istiyorsanız bu yeni trendi tercih etmelisiniz. Eğer klasiklerden vazgeçmeyen bir avukatsanız 2015 yazı için gri ile uyumlu veya bej ile uyumlu takımları seçerken; adliyede iddialı bir giyim tarzı ile dikkat çekmek istiyorsanız; Versace gibi Etro da açık ve canlı pembe takım elbiselere yönelirken diğer markalar pembenin daha yumuşak tonlarını kullanıyor.

2015 yılı ilkbahar yaz aylarında takımlar dışında smart casual giyimlerinde yatay ve dikey çizgilerden veya bahar desenli t-shirtler, spor gömlekleri görmek mümkün.

Erkek Avukatlarımız 2015 yılı ilkbahar yaz aylarında karşımızda klasik tarzların dışında farklı renklerle de karşımıza çıkacaklar.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir