2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -1

2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi

2020 yılında kendi moda tarzını yansıtmak isteyen avukatlara 4 adımda hedefe ulaşmanın kısa yolu;

1- Doğru zamanda doğru kıyafet seçimi

2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -5
2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -5

Avukatların günlük çalışma tempoları inişli çıkışlıdır. Bir gün duruşmadan duruşmaya koşturmaları diğer bir gün masa başında evrak işleriyle uğraşmaları gerekebilir. İmzanız gibi benzersiz bir tarzınızın olabilmesi için günlük hareket planınıza göre kıyafet seçimi yapmanız önceliğiniz olmalı.

Gardırobunuzun kişiliğinizi yansıttığını unutmayın! Kişisel markanızın bir nevi destekleyicisi gibi düşünün. Kendinizi sunma şekliniz, kişisel markanızın kaliteli bir deneyim sunma vaadinin güvenilirliğini gösterir.

Farklı olmak için çabalamalısınız. Tarzınız kalite vaat etmeli ve sizi diğer avukatlardan farklı yapmalıdır. Aksesuar kullanarak kıyafetlerinize ince bir dokunuş eklediğinizde, profesyonelliğinizi tehlikeye atmadan kişiliğinizi ön plana çıkarmış olacaksınız.

2- Size en uygun kıyafeti giyin

2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -4
2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -4

Güven her zaman hukukun en önemli aksesuarlardan biri olmuştur. Yapılan araştırmalar göstermiş ki dış görünüş diğer insanlar üzerinde finansal başarı, otorite, ve güven duygularını kontrol ediyor. Ne giymeniz gerektiğine ek olarak ne giymek istediğinize de önem verin. Bununla birlikte, giymeyi seçtiğiniz şeyin bedeninize uygun olduğundan emin olun. Birçok avukat profesyonel görünmeye çalışırken kolaylıkla yanlış kıyafet seçimi yapabilir. Kendinizi içinde iyi hissettiğiniz kıyafetin sizin için stratejik öneme sahip olduğunu unutmayın.

2019 yılında neler giydik diye merak edenleri ilgili blog yazımıza aktarabiliriz.

3- Uygulama alanına göre giyinin

2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -6
2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -6

Avukatlık, güvenilirliğin ve yetkinliğin kritik öneme sahip olduğu bir meslektir. Uygun şekilde giyinmek müvekkil ile doğru iletişimin kurulmasına yardımcı olur.

Kendi tarzınızı müvekkile göre oluşturmanız önemlidir. Müvekkilin görünüşünüze bağlı olarak sizinle ilgili varsayımlar yapacağından şüphe etmeyin. 

4- Bütçenizi aşmayın

2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -3
2020 Kadın Avukatların Hızlı Moda Tercihi -3

Kıyafete harcayacağınız çok fazla paranız olmayabilir ama bu stil sahibi olamayacağınız anlamına gelmiyor. Küçük bir bütçeyle de avukat gibi giyinebilirsiniz. En uygun fiyata bulmak biraz uğraştırsa da kaliteden asla ödün vermeyin. Sizi ve kişiliğinizi tanımladığı için kıyafetinize her zaman özen gösterin. Giyim tarzınızın, çalışma şeklinizi ve kararlılığınızı tanımladığını unutmayın.

Peki Kadın Avukat Modası 2015 denildiğinde o dönem neleri seçiyorduk. Hatırlıyor musunuz? Hatırlamayanları böyle alabiliriz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir