Erkek Avukat Moda

2020 Kış Erkek Avukat Modası

Pandemi nedeni ile kısıtlamalarla geçen bir yazın ardından sonbahara girdik. Bir çoğumuzun uzaktan çalışma modeli ile işlerini yürüttüğü dönem artık geride kaldı ve yeni normalleşme ile birlikte ofislerimize daha sık gitmemiz gerekiyor. Evden çalıştığımız dönemde, evin rahatlığı elbette giysilerimize de yansımıştı. Her zaman şık olmak zorunda olan ama bu süreçte modayı takip edemeyen erkek avukatlarımız için 2020 Kış Erkek Modasını biraz araştırdık.

Geçen yılların aksine vücudu saran dar kesim kalıplar yerine bu yılın modasına bol kesim giysiler söz sahibi olacak.

2020 kışının favori rengi şimdiden belli, Kırmızı! Ardından siyah ve kahve tonları ise kırmızıya eşlik ediyor. Yakın geçmişe hâklim olan sokak modasının yarattığı salaş tercihler son iki yıldır yaşadığı düşüşe devam ediyor ve özellikle takım elbiselerde terzi elinden çıkmış gibi keskin ve klasik modeller ön plana çıkıyor. Karizmatik takım elbiseler özel günler için saklandığı dolaplardan çıkarak bu kış sokağa iniyor. Birçok detayla kombinleyebileceğiniz siyah takım elbiseler bu yıl çok moda. Son bir iki sezondur revaçta olan her bir parçası farklı desende olan takım elbiseler de yine bu yıl çok konuşulacak.

Avukat Moda – 1

Erkek Avukatlar Kombin Önerileri

Kış mevsiminin vazgeçilmezi kazaklar bu yıl da ön planda. Artık klasikleşen balıkçı yaka ve örgü desenli kazaklar bu kış triko kazakların önünde. Bu sezon için yeni kazak seçerken doğa desenleri ve çizgi detaylarının bulunduğu kazakları tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Kullanıldığında şık ve tarz bir görünüm kazandıran çizgili ve kareli gömlekler 2020 sonbahar/kış erkek modasında kendine geniş yer buluyor. Düz gömleklerin yazda kaldığı sezonda, şık bir blue Jean ve trençkotla kombinlemenizi tavsiye ederiz.

Bir süredir moda trendlerinde pek kullanılmayan deri, bu sezon yeniden hatırlanmış olacak ki özellikle ceketlerde yeniden karşımıza çıkıyor.

Uzun ve bol el örgüsü hırkaların bu yıl çok moda olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Bununla birlikte uzun kabanlar, fonksiyonel ve bol cepli montlar bu kışın trendleri arasında. Yine kaban ve montlarda yakası kürklü modellerin bu yılın modası içerisinde kendisine yer bulmakta.

Palto ve kabanların içerisine giydiğimiz şal ve atkılar her kış olduğu gibi bu kış da yine gözde. Ancak şal ve atkılarınızın uzun olmasına dikkat edin. Bu yılın trendi uzun şal ve atkılarınızı, eldivenlerinizle kombinlemeyi unutmayın.

Avukat Moda – 2

Farklı desenlerle farklı renkleri birlikte kullanacağınız kombinlerinizi casuel tercihleriniz için kullanabilirsiniz. Birbiri ile kombinleyerek kat kat giyineceğiniz bu tercihler sizi soğuktan koruyacak ve gündelik hayatta çok daha şık olmanızı sağlayacaktır.

Gelelim kırmızıya, şans getirdiğine inanılan tutkunun rengi kırmızı parçaları her türlü kombinlerinizde sık sık kullanabilirsiniz.

Sıcak kışlar geçirmeniz dileğiyle…

Erkek Avukat Modası 2019 merak ediyorsanız tıklayabilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir