Kadın Avukat Modası 2018

Havalar sıcaklığını gitgide arttırıp baharın coşkusunu bize hissettirmeye başlarken palto-kazak-pantolon üçlüsünden vazgeçme zamanı da çoktan geldi bile.
Yaz aylarında uzun süren günler, yoğun iş toplantılarından sonra katılacağınız davetler, kokteyl ve düğünler kaçınılmaz. Bizde bu yazımızda yoğun olarak çalışan kadın avukatlarımız için hem iş hayatında hem de davetlerde yardımcı olacak parçaları 2018 trendlerine uygun olarak derledik.

İşte Kadın Avukat Modası 2018

Trençkotlar

Kadın Avukat Modası 2018 - Trençkot

Kadın Avukat Modası 2018 – Trençkot

Milano, Paris, New York ve Londra moda haftaları 2018 trendlerini belirlemiş oldu. Bu moda şöleninde öncelikle bahar aylarının kurtarıcısı Trençkotlar ön plandaydı. Midi veya maksi olarak kullanabileceğimiz trençkotları yine bu yılın ön plana çıkan kalın kemerlerle kombinlemeniz mümkün. Dengesiz bahar havalarında hem şık hem de hazırlıklı olmak adına Trençkot her gardıropta bulunması gereken bir parça.

Anvelop Etekler

Kadın Avukat Modası 2018 - Anvelop Etek

Kadın Avukat Modası 2018 – Anvelop Etek

Modanın kendini tekrar ettiğini düşünüyorsanız haklısınız. Podyumdan bize ulaşan Anvelop etek akımı şimdiden mağazalarda yerini buldu. Gömlekle kombinleyerek katılacağınız iş toplantısına elegant bir görünüm yaratabilir veya bu senenin yine ön plana çıkan parçalarından polo yaka tişörtle de kombinleyerek sportif ve rahat bir şıklığa ulaşabilirsiniz.

İhtişam ve Lüksün Rengi Mor

Kadın Avukat Modası 2018 - İhtişam ve Lüksün Rengi Mor

Kadın Avukat Modası 2018 – İhtişam ve Lüksün Rengi Mor

2017 de varlığını yavaş yavaş hissettiren mor renk 2018 de her tonuyla podyumda hakimiyetini kurmuş durumda. Tercih edilirken zorlanılan bir renk olsa da geniş renk skalasıyla kendimize en uygun parçayı bulabiliriz. Yine bu senenin trendlerinden olan şifonla romantik lilanın vereceği yüksek enerji ,yoğun iş günlerinize güzel bir başlangıç sağlayacaktır.

Takım Elbise

Kadın Avukat Modası 2018 - Takım Elbise

Kadın Avukat Modası 2018 – Takım Elbise

2018 bahar ve yaz trendlerinden biri de maskülen havasıyla podyumlardan bize göz kırpan takım elbiseler.
Ancak her zamankinden farklı olarak takım elbiseler doğanın renklerinden ilham alarak natüralizm üst sınırlarında bize ulaşıyor. Bej ,haki krem ve camel renkleriyle takım elbiseler hayat buluyor. Burda kritik nokta ten rengimize uyumlu rengi bulmak. Bej zor bir renk olarak ifade edilse de haki rengi her cilt tonuna yakışıyor. Bir çok renkle kombin yapılıyor. Yani haki renk bir takım elbise bütün bir sezonda sizin anahtar parçanız olabilir.
Ceketin içine kombinleyeceğiniz parçaya göre iş toplantılarında dinamik bir görüntü kazanabilir ve günün ilerleyen zamanlarda davetlere dahi katılabilirsiniz.

Masum Beyaz

Kadın Avukat Modası 2018 - Masum Beyaz

Kadın Avukat Modası 2018 – Masum Beyaz

Yaz aylarının vazgeçilmez rengi tabi ki 2018 yılının değişmez trendi olarak karşımızda. Beyaz elbiseler mini, midi veya maksi fark etmeksizin rahatça giyebilirsiniz. Özellikle bronz ten rengiyle harika bir ahenk yakalayan beyaz rengi sadece elbiselerde değil pantolon veya denimle de kullanabilirsiniz. Aksesuar ve kullanacağınız ayakkabı kombiniyle yapacağınız küçük dokunuşlarla hem iş hayatında kolay şıklığa ulaşabilir hem de davetlere katılabilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir