KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri - Ağustos 2014 Sayısı

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Ağustos.2014

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Ağustos.2014 sayısı çıktı. Hukuk büronuzda veya kişisel olarak yapacağınız ufak ayrıntıların öneminin ön plana çıkartılmaya çalışıldığı KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Ağustos.2014 , dergi içeriğinde aşağıda yer alan konu başlıklarına ilişkin detaylı açıklamaları bulabilirsiniz ;

Hukuk Büro Yönetimi Dergisi

Hukuk Büro Yönetimi Dergisi

  • Kişi sayısı yüksek olan hukuk bürolarında , diğer işletmelerde olduğu gibi , son dönemlerde gündeme sık sık gelen Mobbing konusuna ayrıntılı bir bakış attık. Mobbing nedir ve ne şekilde ortaya çıkar? Yönetim anlamında ortaya çıkaracağı sorunlar nelerdir? Mobbinge maruz kalan kişi hukuki anlamda haklarını ne şekilde savunabilir gibi konu başlıklarına ilişkin ayrıntılı bilgileri dergi içerisinde bulabilirsiniz.
  • Ergonomik hukuk ofis dizaynı nasıl olmalıdır , sorusunun cevabına , feng shui felsefesi doğrultusunda cevaplar aradık. Feng Shui felsefesinin , ergonomik hukuk ofis dizaynında ne şekilde kullanılabilineceği ve hangi adımlara dikkat edilmesi gerektiğini sizler için hazırladık. Ergonomik ofis dizaynı sonrasında verimliliğinizin ve çalışanlarınızın performansının nasıl artacağı konusunda ki verileri de makalemiz içerisinde bulabilirsiniz.
  • Her ay olduğu gibi bu ay da KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi aylık güncelleme ve yenilik bilgilerine yer veriyoruz. Yapılan güncellemeler ve yenilikler nelerdir ve tüm değişimlerin ne şekilde kullanılacağı , detaylı olarak dergi içerisinde yer almaktadır.
  • Serbest meslek makbuzu ve vekalet ücreti hesaplarken hangi verileri kullanabileceğinize ilişkin detaylı incelemeyi de , KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Ağustos.2014 sayısı içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca matbaa veya benzeri bir yere hazırlatacağınız Serbest Meslek Makbuzlarınız da nelere dikkat etmeniz gerektiğinizi de bu ay ki sayımız içerisinde bulunmaktadır.
  • Aylık püf noktası konumuzda da avukatların kartvizitlerinde nelere dikkat etmesi gerektiği konusunu irdeledik. Kartvizit tasarımından , kalitesine kadar hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini yazımız içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca kartvizitlerin ön görüşmede ne takım etkilerle size katkıda bulunacağını da yazı içerisinde okuyabilirsiniz.
  • Son olarak aylık merak konumuzda ” hukuk büroları ve avukatlık ortaklıkları şirketleşmeli mi ? ” sorusuna , görüşlerinizi bekliyoruz. Aylık merak konumuzla ilgili tüm soru görüş ve önerilerinizi bizlere dilediğiniz platform üzerinden gönderebilirsiniz. Tüm yanıtlarınızı ay sonunda arşiv sayfamızda sizlerle paylaşacağımızı hatırlatmak isteriz.

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri ile yönetim anlayışınıza güç katmaya devam edin.

Her Platformda Rahatlıkla Okuyabilirsiniz.

Her Platformda Rahatlıkla Okuyabilirsiniz.

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri ‘ni bir çok platform üzerinden okuyabilirsiniz. Aşağıda yer alan linkler üzerinden , hangi platform üzerinden okumak istiyorsanız , tıklayıp açılan yeni sayfa üzerinden rahatlıkla okuyabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Herkese İyi Okumalar.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir