Kadın Avukat Modası 2015

2015 yılı sürprizleri de beraberinde getirmiştir. Kadınların hukuk camiasında birer adım daha öne çıktığı barolar, hakimler ve büyük hukuk ofisleri ile beraber dünya geneline bakıldığında son 5 yılda farklı yaklaşımlar olmuş ve hukuk fakültelerinde “ne giymeli” şeklinde dersler eklenmiştir.

Tüm günlerini ofiste, adliyede veya müvekkil ziyaretlerinde geçiren ve sonrasında sosyal yaşamına devam eden kadın avukatlar için ofis şıklığı kadar, rahatlığı da önemli bir detay oluşturuyor. Kadın Avukat Modası 2015; kadınlar rahat, şık ve güçlü gözüken modellerle karşılaşıyorlar.

2015 yılı modası kadın avukatlara ofiste kullanabilecekleri siyah, yeşil ve marsala renklerini yılın rengi olarak belirliyor.

Genel olarak ofis giyimlerinde başrol oyuncularından biri olan siyah ceketler bu yıl kendilerine bir değişiklik ve kadın avukatlarımızın gücünü ortaya koyacak deri parçalı aksesuar veya bölümlerle süslenmiş durumda. Bol paça pantolonlar ve deri ceketlerle hem şıklık, hem rahatlık hem de güçlü bir görünüm sergileyebilirsiniz

Kadın Avukat

Kadın Avukat

Daha çok rahat kullanımı düşünen kadın avukatlarımız için pantolonlar da 2015 ofis modası içinde şık alternatifler mevcut, şalvar model pantolonlar mevcut.

Kadın Avukat Modası 2015

Kadın Avukat Modası 2015

Geçerliliğini hiçbir zaman bitmeyen ve ofislerin şıklık yarışlarına neden olan kalem etekler ve dizüstü elbiseler yine kadın avukatlarımızın tercihi olacaktır. Bunların yanı sıra 2015 yılında pileli mini eteklerde kadın avukatlarımıza rahat ve şık bir görünüm kazandıracaktır.

Klasik Kadın Avukat

Klasik Kadın Avukat

Her yıl dolabımızda yenilenerek varlığını sürdüren beyaz gömlekler, mavi gömlekler gerek etekler gerekse patolonlarla bütünleşerek kurtarıcılarımız olmaya devam edecektir. Ofiste rahat hatta free friday (serbest cuma) günlerimiz varsa şık ve dar kesim gömlekler altına kanvas pantolonlar tercih edilmekte.

Klasik Kadın Avukat Modası 2015

Klasik Kadın Avukat Modası 2015

Ofiste ki şıklık sadece giyilen kıyafetlerden sorumlu değildir. Kıyafetleri tamamlayan ayakkabılar, aksesuarlar, saçlar ve güne uygun makyaj stilleridir.

Bu noktada 2015 yılında şık kadın avukatlarımızı kısa saç ve toplu saç modelleri beklemekte. Ayrıca 2015 yılının moda saç şekillerinden biri olan geriye tarama yöntemini bu yılın moda tarzı kıyafetleri ile kullanmak mümkün. Hem kullanışlı hem de şık bir görünüme ulaşmak için sadece saçlarınızı düzleştirmek ve biraz da köpük kullanmanız yeterli olacaktır.Böylece sabah erken bir duruşmaya giderken şık ve farklı bir saçla adliyeye gitmek ve dosyalardaki başarınız kadar tarzınızlada fark yaratabilirsiniz . Eğer saçlarınızı kestirmeyi düşünüyorsanız bu yılın modası tam size göre güçlü ve şık bir görünüme sahip olurken aynı zamanda 2015 yılı modasına da uyabilirsiniz.

Günlük rutin koşuşturmaca içerisinde ofisinizde hem şık hem de konforlu bir ayakkabı seçimi yapmak ve bunu modaya uygun olarak belirlemek zor olabilir. 2015 yılında güçlü ve şık olma konsepti içerisin de maskülen ayakkabı modelleri ilk sıralarda yer alıyor. Bu tarz ayakkabılar ayrıca kadın avukatlarımızın koşuşturmacaları sırasında hem konforlarını sağlıyor hem de tarzlarını tamamlıyor. 2015 yılı moda renkleri olan yeşil, siyah ve marsala renklerini kullanmanız mümkün.Bağcıklı ayakkabı modelleri, bilekten bağlı modeller ve her zaman yerini koruyan çizmelerde 2015 yılı moda ayakkabı tarzları arasında yerini buluyor. Dikkatini ayakkabısına çekmek isteyenler için ufak bir bilgi daha paylaşalım 2015 yılında ayakkabılardaki kürk detayları ile farklı bir görünüm elde etmeniz mümkün.

2015 yılında kıyafet, saç, ayakkabı derken önemli bir detayda tüm kadınlar için aksesuar seçimleridir.2015 yılı bir çok değişik yüzük ve küpe ile karşımıza çıkmış olsa da ofislerdeki şıklık için seçimlerde sade olmak ofis tarzı giyimlere daha çok yakışmaktadır. Bununla beraber ince ve kibar çoklu yüzükler. Tek kulağı kaplayan zarif farklı küpeleri bu yılın modası içerisinde kıyafetlerle uyumlu olarak kullanmak mümkün.

2015 Yılı kadın avukatların ofislerinde şıklığın önemli parçalarından birsi de işlerinin tüm yükünü taşıyan çantaları oluşturmakta.Katlanan çanta modelleri ile hem değişik bir tarzı yakalamak hem de günümüz teknolojisi cep telefonu ve tablet gibi cihazlarınızı muhafaza etmek mümkün. Yine aynı şekilde zarf çata modelleriniz de 2015 yılı modası arasında görebiliriz. Krokodil desenli çantalarda yine bu yılın modası içerisinde yer almaktaydı Kadın avukatların şıklıklarını düşünmelerinin yanı sıra duruşma, adliye ve müvekkil ziyaretlerinde ellerindeki dosyalar, akıllarını karıştırıp belki topuklu giymesini veya kıyafetleri ile uyumlu o güzel çantaları almasına engel olabilir. Bu noktada şıklıkları ile bütünleşecek ve kadın avukatlarımızı teknoloji ile rahatlığa kavuşturacak KolayOfis Hukuk Otomasyon sistemi ile tanıştırmak isteriz. Şıklığınızdan ödün vermeden cep telefonunuz ve tabletiniz de tüm dosyalarınız raporlarınız ve dokümanlarınız dilediğiniz her yerde ulaşabilirsiniz.

2015 yılında kadın avukatlarımız adliyelerde ve ofislerde hem şık hem rahat hem de dikkat çekici tarzları ile fark edilecekler.

“Rahatlıkla, şıklık arasında bir seçim yapmam gerekse, rahatlıkla şıklığı seçerdim.”

Florde Apanas

2 cevaplar
  1. esra
    esra says:

    Yazıyı okuduktan sonra insanın hemen alışverişe çıkıp şu rahat pantolonlardan alası gelmiyor değil. Açıkçası çok gerçek bir yazı olmuş malum biz kadın avukatlar adliyede koştururken çok da yüksek topuklar üzerinde rahat edemiyoruz yazınızda konunun bu açısına da değinmişsiniz

    Yanıtla

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir